Skip to content

Heb je moeite om vastzittende gedachten, gevoelens, overtuigingen, ideeën of gedragspatronen los te laten? Dan is een Access Bars behandeling iets voor jou! Ontdek wat Access Bars is, hoe het werkt en waar je in Hengelo terecht kunt voor een behandeling.

Wat is Access Bars?

Access Bars is een energetische behandeling die je via drukpunten op je hoofd helpt bij het loslaten van vastzittende gedragspatronen, gevoelens of gedachten en ideeën.

De ‘Bars’ zijn de 32 drukpunten op je hoofd die energiebanen om en door je hoofd. In die energiebanen ligt de elektrische lading van je overtuigingen, beslissingen, gedachten en ideeën opgeslagen. Deze banen kunnen hun spanning ontladen door de specifieke punten te activeren met aanraking. Daardoor veranderen je hersengolven en ontstaat er meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Iedere Bar staat in nauw verband met verschillende aspecten van het leven. Zo is er een Bar voor het lichaam, controle, genezing, creativiteit, seksualiteit, bewustzijn, plezier, verdriet, veroudering, kracht, communicatie en tijd en ruimte. Gedachten over creativiteit zijn bijvoorbeeld opgeslagen in de bar ‘creativiteit’.

Hoe werkt een Access Bars behandeling?

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op mijn massagetafel. Je hoeft zelf niets te doen. Terwijl jij ligt, raak ik de 32 punten op je hoofd zacht aan. Zo behandel ik jouw Bars.

Door de behandeling komt er weer ruimte vrij in je hoofd. Alle gedachten en ideeën die je ooit had, liggen daar immers opgeslagen. Ik vergelijk het vaak met de harde schijf van mijn computer: alle bestanden die ik daarop bewaar, hadden ooit waarde en hielpen me verder. Maar na verloop van tijd zijn e-books achterhaald, hoef ik mijn belastingaangifte niet meer te bewaren en de brief waarmee ik een tijdschriftenabonnement vijf jaar geleden opzegde, is nutteloze ballast. Deze overbodige bestanden nemen veel ruimte in beslag, terwijl ik ze niet meer nodig heb. Door de harddisk op te ruimen, komt er weer ruimte beschikbaar die ik voor nuttige zaken kan gebruiken. Zo werkt het ook in ons hoofd.

Hoe vaak een Access Bars behandeling?

De effecten van een Access Bars behandeling kunnen drie tot vier weken doorwerken. Wil je alleen verlichting? Dan is één behandeling vaak al voldoende. Maar als je meer en langduriger effect wil hebben bij Access Bars, zijn er meer behandelingen nodig. De Bars blijven na een behandeling namelijk ‘lopen’ en na verloop van tijd merk je dat je weer een sessie Access Bars wil ontvangen.

De voordelen van Access Bars

Door een Access Bars behandeling te ondergaan, merk je effecten zoals:

  • Beter slapen
  • Meer energie
  • Minder stress
  • Toename creativiteit
  • Beter beheersen van emoties
  • Heldere keuzes kunnen maken
  • Relaties eenvoudiger aan kunnen gaan en onderhouden
  • Beter contact met je lichaam
  • Een plaats geven aan verlies of rouw

Voor wie is Access Bars geschikt?

Ben jij op zoek naar meer rust, ontspanning of plezier in je leven? Merk je dat je vast zit in oude patronen die jouw groei of levensvreugde in de weg staan? Wil je nieuwe energie in je leven? Dan is een Access Bars behandeling echt iets voor jou! Door de harde schijf in je hoofd op te ruimen, ontstaat er ruimte voor wie jij wilt zijn. Zie het als een cadeautje voor jezelf!

Wat kost een Access Bars behandeling?

Wil je jezelf of iemand in jouw omgeving een energetische reset geven? Dan is een Access Bars behandeling een goed idee. Voor de kosten hoef je het niet te laten: een sessie bij Compassion 4 You van een uur kost slechts 40 euro. Vergelijk dat eens met de kosten van een dagje sauna waarvan het effect na een paar dagen alweer verdwenen is? Precies! Access Bars is minder kostbaar, maar levert je meer op!

Wil je een behandeling in Hengelo?

Ben je ervan overtuigd dat Access Bars jou verder helpt? Maak dan nu een afspraak! Compassion 4 You is gevestigd in Hengelo en is ook vanaf de snelweg goed bereikbaar. Daardoor help ik niet alleen mensen uit Hengelo zelf, maar ook cliënten die wonen in Losser, Wierden, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne, Boekelo, Glanerbrug, Haaksbergen, Goor of Markelo. 

Back To Top