Skip to content

Volledige ontspanning van je lichaam is binnen handbereik dankzij healing massage. Dus heb je last van spanning? Heeft de dagelijkse stress zich opgehoopt en lukt het je niet meer om rust te vinden in de drukte van alledag? Ontdek nu wat een healing massage precies is en hoe het jou helpt.

Wat is een healing massage?

Een healing massage is een energetische massage waarbij ik je lichaam behandel. Dit doe ik door je lichaam met geurende massageolie aan te raken. Door het zachte strijken van mijn handen komt het zenuwstelsel tot rust en kunnen stress, emoties en spanningen je lichaam verlaten. Het is dus een heerlijke manier om zowel je lichaam als geest volledig te ontspannen. Na een healing massage in mijn praktijk in Hengelo voel jij je verkwikt. Een healing massage werpt dus zijn vruchten af op fysiek, mentaal én emotioneel gebied.

Je energie weer in balans dankzij healing

Een healing massage is anders dan een ‘normale’ massage. Tijdens een healing massage masseer ik jou vanuit mijn hart: mijn intuïtie vertelt mij wat jouw lichaam nodig heeft. De massage is daarnaast volledig afgestemd op jouw bron van heling. Tijdens de healing massage schenk ik namelijk niet alleen aandacht aan fysieke ontspanning, maar ook aan de stroming van jouw energie. Je lichaam bezit namelijk verschillende energiecentra: de meridianen, chakra’s en aura’s. Wanneer er in deze energiecentra blokkades optreden, kan dit leiden tot fysieke en mentale of emotionele klachten. Je bent je er misschien niet eens bewust van, maar doordat je energie niet in balans is, functioneer je minder goed.

Tijdens de healing massage worden de blokkades in je energiecentra opgeruimd. Een healing massage helpt dan om je energie te reinigen en de energiecentra weer in balans te brengen. Als bijkomend effect zul je meer in contact met je lichaam komen en minder in je hoofd zitten.

Voor wie zijn healing massages geschikt?

Iedereen kan de positieve effecten van healing massages ervaren. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen overmand raken door de prikkels in de wereld om ons heen. Die prikkels zijn overal: denk maar aan drukte, harde geluiden, luchtvervuiling, geuren, beeldschermen, de emoties en energieën van anderen, verwachtingen van anderen en straling.

Aangezien healing massages sterk gericht zijn op een betere energiestroming, aarding en het loslaten van emotionele spanningen, voelt iedereen die een behandeling ondergaat zich na een healing massage meer ontspannen.

Tijdens een healing sessie laat je jouw oude, vaak negatieve, energie los. Je krijgt er nieuwe energie voor terug.

De voordelen van healing massage

Healing massages zijn in te zetten voor verschillende doeleinden. Zo biedt deze vorm van massage bijvoorbeeld ondersteuning bij:

  • Fysieke klachten en pijnbestrijding
  • Het opheffen van emotionele of psychische blokkades
  • Het in balans brengen van energiebanen
  • Het vergroten van je weerbaarheid
  • Jouw persoonlijke groei en inzicht in jezelf
  • Het omgaan met hooggevoeligheid
  • Je meer geaard voelen

Wat kost een healing massage?

Een healing massage is een perfect cadeautje voor jezelf: een uur waarin je helemaal tot rust komt en voor niemand klaar hoeft te staan. Echt even tijd voor jezelf dus. En het effect kan weken merkbaar zijn! Voor de kosten hoef je het niet te laten: in mijn praktijk in Hengelo ontvang je een healing massage voor slechts 50 euro.

Hoe vaak moet ik een healing massage ontvangen?

Hoe vaak ik je een healing massage aanraad, hangt af van de klacht of vraag waarmee je bij me komt. Omdat een healing massage lang doorwerkt, hoef je niet iedere week één of twee keer behandeld te worden. Meestal adviseer ik minimaal drie healing massages met tussenpozen van een week of langer: in die tijd kan ik recente fysieke klachten vaak al verhelpen. Heb je last van chronische klachten, of bijvoorbeeld een burn-out? Dan is het vaak nodig om meer healing massages te ontvangen. Natuurlijk ben je niet verplicht drie of meer behandelingen te ondergaan: als jij na één keer wilt stoppen, kan dat ook!

Healing massage in Hengelo

Healing massages geef ik altijd in mijn praktijkruimte in Hengelo. Doordat mijn praktijk goed bereikbaar is, kan ik niet alleen mensen uit Hengelo zelf, maar ook cliënten helpen uit omliggende gemeenten en plaatsen zoals Wierden, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne, Boekelo, Glanerbrug, Haaksbergen, Goor, Markelo en Losser. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Maak dan nu een afspraak voor je eerste healing massage en breng je energie weer in balans!

Back To Top