Skip to content

Mijn naam is Diane

Als kind was ik verlegen en had een groot inlevingsvermogen en voelde mij anders dan anderen. Ik nam snel stemmingen, emoties en energie van anderen over, waardoor ik zelf uit mijn kracht werd gezet. Uiteindelijk zorgde dit in mijn leven ervoor dat ik mij afsloot voor de energie van anderen zodat ik daar zelf geen last van kreeg en mezelf daardoor draineerde van energie.

In mijn leven heb ik behoorlijk wat serieuze situaties meegemaakt, niet allemaal even leuk, echter heb ik niet de negativiteit maar wel de levenslessen meegenomen.

Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt en daar mensen heb geholpen, ga ik dat nu op mijn manier doen met ¨Energie-werk¨.

Met name op dit gebied; ¨Energie-werk¨ heb ik veel geleerd en veel ervaringen opgedaan. De les die daaruit te leren valt is dat het lichaam meer is dan een integraal geheel van lichaamssystemen en dat het onmiskenbaar innig verbonden is met andere energieën op het niveau van ons denken en voelen.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er maar 1 ding telt in het leven, zowel mentaal als fysiek goed voor jezelf zorgen. Alles wat je nodig hebt om je eigen leven te creëren, zit al in jezelf. Je hoeft alleen maar open te staan voor nieuwe inzichten om je volledige potentie te leven.

Diane Nijhuis, holistisch therapeut in Hengelo

Een reis van 10.000 kilometer begint met de eerste stap! (Boeddha)

Back To Top