Skip to content

Graag stem ik mij af op datgene wat jij en je omgeving aangeeft. Het gaat niet zozeer om wat ik doe, maar om hoe je het doet en met welke intentie. Ik bied ondersteuning in haar puurste vorm aan, ik wil er er in essentie zijn voor jou.

Alles mag er zijn en je bent daarin niet alleen

Graag wil ik de ander werkelijke nabijheid en tegelijkertijd jou de grootste vrijheid in het afscheidsproces geven. Alles mag er zijn en je bent daarin niet alleen. In dat aankijken, daarin kan alles geheeld worden. Je kan dan opmerken dat alles al gedragen wordt.

Daarnaast kan ik de naaste familie ondersteunen, zodat zij even op adem kunnen komen.

Inclusief Reiki-behandeling om pijn te verlichten

Ook wanneer fysiek genezing niet meer mogelijk is, zullen Reiki-behandelingen de pijn verlichten en ondersteunen bij het psychische verwerking van het naderende afscheid van dit leven. De warmte en geborgenheid van Reiki op hart- en zielniveau kan als liefdevolle ondersteuning ervaren worden. De zachte aanraking van Reiki kan als troostend en rustgevend worden ervaren, wat steun kan bieden bij het loslaten. Omdat ieder mens uniek is, zal de reiki-energie op unieke wijze ontvangen en ervaren worden.

Het natuurlijk stervensproces zal plaatsvinden, want Reiki is een natuurlijke kracht en volgt daardoor het natuurlijk proces.

Reiki is als aanvulling rustgevend en troostend voor jou of je nu thuis bent of in een ziekenhuis of in een hospice ligt. Reiki is ondersteunend en kan het sterven voor iedereen die erbij betrokken is, lichter maken doordat het een gevoel van aanvaarding en vrede geeft.

Een reikibehandeling zal je helpen je innerlijk op de overgang af te stemmen en voor te bereiden. Door vertrouwen is het mogelijk dat je zonder doodsstrijd je lichaam verlaat. Het krijgen van Reiki helpt je te ontspannen en er bij te blijven op het moment dat de dood intreedt. Je voelt je beschermd en zal het makkelijker vinden om alles achter te laten en vredig over te gaan naar de andere dimensie.

Uit onderzoek is gebleken dat Reiki van invloed is op het verminderen van veel ongewenste bijwerkingen van bestraling en medicatie, inclusief chemotherapie.

Stervensbegeleiding in Hengelo

Wil jij eindelijk af van je klachten? Wil je weer met meer energie door het leven gaan? Reiki heeft effect op energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek vlak. Verbeter je zelfgenezend vermogen en maak nu een afspraak. Wil je eerst weten wat de stervensbegeleiding kost?

Back To Top